top of page

Poslední letošní setkání: Elitní expertky v oblasti udržitelnosti na Euro Business Breakfast

Rádi bychom vás pozvali na poslední letošní setkání, které obsahově zastřešuje projekt [ta] Udržitelnost: Euro Business Breakfast na téma Vize udržitelné budoucnosti. Jde o pokračování úspěšné debaty týdeníku Euro o vizích i příkladech dobré praxe v udržitelnosti se zástupci byznysu, státní správy i Evropské Komise v České republice. Na setkání také odhalíme nových dvacet jmen, která doplní náš unikátní přehled Tváří udržitelnosti v Česku.

 

Setkání Euro Business Breakfast proběhne v úterý 5.prosince od 9 hodin v galerii Kunsthalle v Praze na Klárově. Registrace bude probíhat od 8:30 hodin. Vstup je zdarma. V rámci debaty se budeme věnovat s předními ESG expertkami a experty oblastem reportingu, taxonomie, energetiky či potravin.

V rozhovorech, které budou moderovat Jaroslav Kramer a David Mařík z projektu [ta] Udržitelnost, vystoupí Monika Ladmanová, vedoucí Zastoupení Evropské komise v ČR, Michaela Chaloupková, členka představenstva ČEZ, Alice Machová, vedoucí partnerka poradenství v oblasti CFO agendy a udržitelného rozvoje EY, Eliška Froschová Stehlíková, vedoucí CSR projektů Lidl Česká republika, Jana Matoušková, Head of Group Finance, Colt CZ Group SE a další zástupci společnosti Zátiší Group i české státní správy.

Po skončení programu slavnostně představíme posledních dvacet jmen do jubilejní „dvoustovky“ žebříčku projektu Tváří Udržitelnosti.

Registrace ZDARMA probíhá na odkazu zde.

bottom of page