top of page

Ocenění Czech Sustainability Leader Award

Business Leaders Forum již více než 30 let sdružuje zodpovědné firemní lídry. Odpovědnost a důraz na udržitelnost jejich podnikání je od vzniku BLF jednou z nejdůležitějších věcí, které platforma sleduje. A proto se rozhodla odpovědné firemní lídry také oceňovat. 

 

Jednou z novinek letošního ročníku konference, kterou platforma pořádala v Praze 14.září v kongresovém centru ČNB, bylo odstartování nominací na ocenění 1. ročníku Czech Sustainability Leader Award. Tato cena hledá jednotlivce ve vedení firem zaměřené na dlouhodobý úspěch firmy, kteří respektují potřeby všech zúčastněných stran - zaměstnanců, zákazníků, akcionářů, komunity a životního prostředí, a kteří posouvají téma firemní udržitelnosti nad rámec legislativních povinností. 


Nominovat takového lídra může kdokoli, stačí vyplnit krátký formulář na webu platformy. Nominace BLF přijímá do konce ledna roku 2024 a samotné hlasování veřejnosti o vítězi bude probíhat na stejné stránce od ledna do března 2024. Vítěz bude vyhlášen na 7. ročníku ESG Leadership konference dne 16. září 2024. 


Zapojte se do nominace i Vy!


bottom of page