top of page

Chystáme: Udržitelná transformace a zelené trendy v maloobchodu

Co dnes nejvíce pálí banky při přechodu k udržitelnému financování? Které technologie jsou pro maloobchod budoucností v oblasti výroby a spotřeby energií? I to budou témata dvanáctého živého vysílání projektu [ta] Udržitelnost, kam přijali pozvání zástupci Komerční banky, PRK Partners nebo Penny Market. Dvanácté vysílání můžete sledovat ve čtvrtek 25.ledna od 9.hodin domovské stránce portálu INFO.cz.

 

Projekt [ta] Udržitelnost odvysílá již dvanáctý živý stream – expertky a experti se v něm budou věnovat tématu udržitelnosti v bankovnictví, potravinářství nebo developmentu. V úvodní rozhovoru se mimo jiné zaměříme na to, jak vypadá nejekologičtější prodejna největšího tuzemského maloobchodního řetězce a které technologie jsou pro maloobchod budoucností v oblasti výroby a spotřeby energií? Hosty budou dva experti z Penny Market Česká republika - Václav Šíma, vedoucí stavebního oddělení a Tomáš Kubík, manažer komunikace a tiskový mluvčí.

 

Co dnes nejvíce pálí banky při přechodu k udržitelnému financování? Jaké výsledky přinesla jejich dosavadní spolupráce, která má posouvat vpřed udržitelnou transformaci? Jaké vysvědčení vystavuje praxe evropské taxonomii? Nejen o tom bude ve druhé části živého vysílání hovořit s moderátorem Davidem Maříkem Hana Kovářová, výkonná ředitelka pro Strategii značky a komunikaci skupiny Komerční banky.

 

Moderátor Jaroslav Kramer si do dalšího bloku pozval advokátku Kristýnu Faltýnkovou z PRK Partners, která se zaměřuje zejména na právo nemovitostí, procesní právo, energetické právo, správní právo a všeobecné smluvní právo. Tématem jejich rozhovoru bude například to, že udržitelnost v budovách nekončí jejich kolaudací.

 

Záznam streamu, který bude odvysílán na domovské stránce portálu INFO.cz, bude později s jednotlivými příspěvky dostupný na YouTube kanále projektu [ta] Udržitelnost, kde také najdete videa ze všech dosavadních debat.

 

bottom of page